Bookmarks

    Archive for 17 June 2024

    Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, με επιστολή του στην ΕΠΟ αναφέρει πως με το τέλος του συμβολαίου του στα τέλη Ιουνίου θα αποχωρήσει από την συγκεκριμένη θέση.

     

    Με την έλευση του Μάκη Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ, από την στιγμή άλλωστε που είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, αναμένονται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές. Μία από αυτές θα είναι στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ. Και θα υπάρξει αλλαγή στην συγκεκριμένη θέση, από την στιγμή που ο Σταύρος Μάνταλος, ο άνθρωπος που την κατέχει, με επιστολή του στην Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του στα τέλη Ιουνίου θα αποχωρήσει. Η επιστολή του Μάνταλου διαβάστηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Δευτέρας (`7/6).

    Δεν υπάρχει τελικά συνέχεια στην συνεργασία ανάμεσα στον Άρη Πηγών και τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

     

    Να θυμίσουμε ότι με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη ο Άρης Πηγών που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ έφτασε στον τελικό του κυπέλλου.

     

    Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

    “ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ .”

    Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας  συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ταεκβοντο που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2024. 

     

    Η αθλήτριά μας, Σοφία Λαζάρου, κατέκτησε την Πέμπτη θέση μετά από πολύ δύσκολους αγώνες, αντιμετωπίζοντας αθλητές υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η Σοφία νίκησε την πρωταθλήτρια από την Κροατία και ηττήθηκε από την αθλήτρια από την Ουκρανία, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση.

     

    Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόδοση της Σοφίας. Δήλωσε: “Η Σοφία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και η επίδοσή της σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση είναι αξιοθαύμαστη. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά της και την πρόοδό της,βάζουμε νέους στόχους και προχωράμε μπροστά για την επόμενη διοργάνωση.