Bookmarks

    Archive for 14 June 2024

    Δεκτή έγινε η προσφυγή των 4 ομάδων για τα μπαράζ παραμονής στη Γ’ Εθνική. Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε τη ματαίωσή τους και έτσι θα παραμείνουν στην κατηγορία.

     

    Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε για τη Γ’ Εθνική σήμερα το απόγευμα. Το Δίαιτητικό Δικαστήριο πήρε απόφαση θετική για τις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ παραμονής. Έκανε δεκτή την ένστασή της Νίκη Ευκαρπίας, του Αστέρα Πετριτή, του ΑΕΡ Αφάντου και της Προοδευτικής και έτσι δε θα γίνουν οι αγώνες. Τους συλλόγους που θα παραμείνουν όλοι εντέλει στη Γ’ Εθνική, εκπροσώπησε ο νομικός Αργύρης Λίβας που έφτασε μια σπουδαία δικαστική νίκη.

     

    Για το ενδιαφέρον του ΑΟΚ, για τις επενδύσεις που γίνονται τελευταία στην Ελλάδα και για το ποια ομάδα βλέπει ως φαβορί για να κατακτήσει το Euro 2024, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής, Περικλής Αμανατίδης. Αναλυτικά όσα είπε:

     

    «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά τίποτα παραπάνω από την Καβάλα. Τις επόμενες δέκα μέρες οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν έναν προγραμματισμό. Εγώ θα έχω βρει την επόμενη προπονητική μου στέγη και μακάρι να δούμε τι θα πετύχουμε.