Bookmarks

    Archive for 13 June 2024

    Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας αποτελούμενη από το Γραμματέα Μάνθο Κλεανθίδη και τον Ταμία Γεώργιο Αγγελίδη παρευρέθηκε σήμερα στη γιορτής λήξης των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και παρέδωσε το φάκελο με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διοργάνωση του αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Βερούλειο Στάδιο ανάμεσα στην ομάδα των Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας και της ομάδας των Δασκάλων του Νομού μας.

    Τα ηνία της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Τίμος Καβακάς.

     

    Συγκεκριμένα λίγο μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Τυριακίδη η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε το deal με τον Έλληνα προπονητή.

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

    -«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Τιμόθεος Καβακάς.

    Ο νέος μας coach γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1972 και διαθέτει πλούσια εμπειρία σε Super League 1 και Super League 2, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

    Κύριο  χαρακτηριστικό στοιχείο στις τελευταίες αρχαιρεσίες στη Δόξα Θεολόγου ήταν η είσοδος πολλών νέων ατόμων στο ψηφοδέλτιο και στη διοίκηση της ομάδας της Θάσου, μεταξύ αυτών οι: Ψαλίδας Δημήτρης, Σαρημπαλάς, Νίκος, Τσιλογιώργης, Γιάννης, Ρεϊζης Μιχάλης.

     

    Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο των εκλογών στη Δόξα Θεολόγου ήταν η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές αφού ψήφισα, περισσότερα  από 55 μέλη του συλλόγου.

     

    Μετά την συγκρότηση σε σώμα η νέα διοίκηση της Δόξας Θεολόγου έχει ως εξής:

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζερτζελάς Γιώργος,

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιλογιώργης Νικόλαος.

    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ψαλίδας Δημήτρης.

    ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ρεϊζης Μιχαήλ

    ΤΑΜΙΑΣ: Τσώμος Γεώργιος