Bookmarks

    Archive for 12 June 2024

    Μετά από μια δύσκολη χρονιά….. το απίστευτο έγινε ….η αντρική ομάδα και η γυναικεία του ΑΣΕΑ Καβάλας ταυτόχρονα θα αγωνίζονται στην Α1!

     

    Πολλά μπράβο στους αθλητές και αθλήτριες μας, Γκαιντατζή Κανάρη, Πέτσιβα, Αλεξούδη, Δημητριάδη, Ταουσάνη και Σοφιανού για τις γυναίκες (7 αθλήτριες ήταν στο ροτέισον!, πέτυχαν την παραμονή στη κατηγορία μέσω των πλέι άουτ) Τιμαμόπουλο, Φέλτσερ, Αλαρούπι, Μηλικούδη, Ντουμπουρίδη, Παπαναστασίου και Ομπέσλο (η αντρική ανέβηκε σαν πρωταθλήτρια της Α2!) Προπονητής ο Γιάννης Σταυρου. Από τις λίγες επαρχιακές που το πέτυχαν ,σε περίοδο που επιτρέπονται 2 ξένοι στη σύνθεση !

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportstonoto» ο Α.Ο.Κ. θέλει τον Περικλή Αμανατίδη να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει της τεχνική της ομάδας της Καβάλας, στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

     

    Ειδικότερα στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας από την Πελοπόννησο τονίζεται ότι ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “Αργοναυτών” ενώ οι διοικούντες του Α.Ο.Κ. τηρούν σιγή ιχθύος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ και λίγες ημέρες είναι πως ο τεχνικός Τιμόθεος Καβακάς δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου των «αργοναυτών» παρά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα της Καβάλας όπου κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αλλά και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων με την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, εκεί όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

    Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (SANTA BASKETBALL CLUB) διοργανώνει ένα εξαιρετικό Basketball Camp το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου 2024, στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων, με τον Αμερικανό θρύλο του μπάσκετ David Ancrum (Ίνγκραμ).

     

    Μαζί του θα είναι οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Χασόπουλος, και Μάκης Καλανταρίδης.

    Το καμπ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως 18 ετών και θα πραγματοποιηθει από τις 08.45΄ έως τις 14.30’ και τις δύο ημέρες ενώ το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης μεταξύ των συμμετεχόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια, ανά ηλικία και φύλο.

    Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Λαζάρου Σοφίας και του προπονητή της, Παλτόγλου Χάρη, στο European Club Championships Taekwondo 2024, που θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα της Αλβανίας από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2024.

     

    Πρόκειται για ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν 1237 αθλητές από όλη την Ευρώπη, με στόχο την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων,Κορασίδων. Η Λαζάρου Σοφία, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της, θα αγωνιστεί για μια σημαντική διάκριση σε αυτόν τον διεθνή θεσμό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Σοφία και στον προπονητή της, καθώς η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διοργανώσεις αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη και την αναγνώριση τους στο άθλημα του Ταεκβοντό αλλά και της πόλης μας.