Bookmarks

    Ο Μακεδονικός Αγιάσματος με ανακοίνωση του που έδωσε στη δημοσιότητα, έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Σιώπη μετά από μία πολύ καλή χρονιά στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Ειδικότατα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Νέστου ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη λύση συνεργασίας τους και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μακεδονικός Αγιάσματος και Δημήτρης Σιώπης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πολύ δύσκολη στιγμή για όλους η στιγμή του αποχωρισμού».

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μακεδονικός Αγιάσματος και Δημήτρης Σιώπης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πολύ δύσκολη στιγμή για όλους η στιγμή του αποχωρισμού. Ο coach έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του από κάθε πόστο, τιμώντας όσο ελάχιστοι το έμβλημα του Μακεδονικού.

    Δίπλα του ονειρευτήκαμε, όταν με αυτόν στο τιμόνι τέτοιες ημέρες πέρυσι νεοφώτιστοι στην ανώτερη κατηγορία έδωσε όραμα στους ποδοσφαιριστες της ομάδας και μαζί τους διεκδίκησαν τον τίτλο μέχρι το τέλος, παρουσιαζόντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η πόρτα του Μακεδονικού θα είναι πάντα ανοικτή. Ήταν είναι και θα είναι. Το κέρδισε με το σπαθί του αυτό. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε. Καλή συνέχεια coach.

    Ενα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την Διοίκηση για τις όμορφες στιγμές. Ο ΠΟΛΩΝΟΣ της καρδιάς μας!

    Μακεδονικός στα εύκολα, Μακεδονικάρα στα δύσκολα.»

     

    Comments are closed.