Bookmarks

    Την τελευταία 7η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο ο Άρης Πηγών ήθελε μόνο τη νίκη μέσα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά αντί αυτού έχασε με (3-2) σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη να πει «αντίο» στη Γ’ Εθνική.

     

    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πηγών στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα τονίζει ότι «Όνειρο ήταν και πάει…» ενώ ευχαριστεί τον κόσμο την πολύ μεγάλη στήριξη στου στην ομάδα.

     

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο Άρης Πηγών αναφέρει τα εξής:

    -«Όνειρο ήταν και πάει…Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει το εισιτήριο για την Γ Εθνική Κατηγορία καθώς ηττήθηκε στο Σιδηροχώρι.

    Όλα στο πρώτο ημίχρονο έδειχναν πως ο Άρης Πηγών θα φύγει με το τρίποντο καθώς έκανε την ανατροπή και πήγε στα αποδυτήρια με 1-2 και τον έλεγχο του αγώνα.. όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε…(μια από τις χειρότερες εμφανίσεις σε δεύτερο ημίχρονο)και έτσι έχασε το παιχνίδι και την άνοδο.

    Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε στην Κομοτηνή να στηρίξει την ομάδα , δυστυχώς το αποτέλεσμα άφησε απογοήτευση.

    Η χρονιά έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα (στα + το πρωτάθλημα, στα – η απώλεια ανόδου).

    Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, όλους τους απλούς ανθρώπους, την δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο του Χωριού για την στήριξη και την βοήθεια στην ομάδα μας.

    Ο κύκλος των μπαράζ έκλεισε… πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην μεγαλύτερη γιορτή της περιοχής μας, στο Πανηγύρι Πηγών στις 25 Ιουλίου παραμονή της Αγίας Παρασκευής!!

    Μέχρι να ανταμώσουμε υγεία σε όλο τον κόσμο».

     

    Comments are closed.