Bookmarks

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις ηλικίες Κ12 και Κ14 και αυτήν την φορά θα διεξαχθεί και στα γήπεδα του νομού μας.

     

    Ειδικότατα να τονίσουμε ότι το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 16 Ιουνίου, Σάββατο 17 Ιουνίου και Κυριακή 18 Ιουνίου, όλα τα νέα μεγάλα ταλέντα της Περιφέρειας στο ποδόσφαιρο θα δώσουν το παρόν τους, σε γήπεδα του Δήμου Παγγαίου.

    Στον Α` όμιλο της κατηγορίας Κ12 συμμετέχουν οι ομάδες:  Καβάλα 2004,  ΑΕ Αμπελοκήπων,  Ξάνθη Α`,  Ακρίτες Κομοτηνής και Έβρος Β`.

    Στο Β` όμιλο της κατηγορίας Κ12 συμμετέχουν οι ομάδες:  Μουντιαλίτο,  Δόξα Πετρούσας,  Ξάνθη Β`, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Έβρος Α`.

    Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα του Μουντιαλίτο πλαστικό,  στο Ενωσιακό Β, στο Μουντιαλίτο χόρτο και στο Ενωσιακό Α`.

    Στον Α` όμιλο της κατηγορίας Κ14 συμμετέχουν οι ομάδες:  Καβάλα 2004,  Δόξα Δράμας, Άρης Πετεινού,  Σπάρτακος Κομοτηνής και Έβρος Β`.

    Στο Β` όμιλο της κατηγορίας Κ14 συμμετέχουν οι ομάδες:  Ορφέας Ελευθερούπολης,  Κεραυνός Αρκαδικού,  Ορφέας Ξάνθης,  ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Έβρος Α`.

    Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούνε στα γήπεδα των Ελευθερών, των Αμισιανών, του Πλατανοτόπου, του Αγίου Ανδρέα.

    Παράλληλα θα υπάρχουν εκδηλώσεις στις κατασκηνώσεις της Ν. Περάμου, εκδηλώσεις με τη μπάντα του Δήμου Παγγαίου  και πυροτεχνήματα. Ακόμη βραβεύσεις του πρώτου σκόρερ, του καλύτερου τερματοφύλακα.

    Συνδιοργάνωσες με την Περιφέρεια είναι η ΕΠΣ Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου.

    Τέλος να σημειωθεί ότι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο την Κυριακή,  τελευταία μέρα του τουρνουά.

     

     

    Comments are closed.