Bookmarks

    Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία ΠΑΟΚ MUNDIALITO ACADEMY νομού Καβάλας το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις της.

     

    Περισσότερα από 700 ποδοσφαιριστές από 67 διαφορετικά τμήματα διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, τους προπονητές και συνοδούς των τμημάτων καθώς και τους γονείς για την υποστήριξη και την υπομονή τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της διοργάνωσης που μας στήριξαν και οι οποίοι είναι οι εξής:

    Το Αρτοποιείο “Φελλαχίδη”

    Τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις “Πρασίνη”

    Τον Σαλπιγγίδη Tours-Travel και

    Τον Δήμο Παγγαίου

    Ευχαριστούμε επίσης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Ιωσηφίδη Αλέξανδρο, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Πριονίδη Γεώργιο και τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΟΚ κ. Βασίλη Παπαδόπουλο που παρευρέθηκαν στις απονομές.

    Στις εγκαταστάσεις μας βρέθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ελ Καντουρί ο οποίος έγινε πόλος έλξης για τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ζητούσαν αυτόγραφα κι έβγαιναν φωτογραφίες μαζί του.

    Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν λάθη μας και παραλείψεις μας και να σας υποσχεθούμε πως την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτεροι. Τέλος, ευχόμαστε σε όλες τις αποστολές Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

    Comments are closed.