Bookmarks

    Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν και περιμένει όλους τους φίλους του τουρνουά στις 5-6-7 Ιουλίου 2024 για ακόμα ένα διασκεδαστικό μπασκετικό τριήμερο στο πάρκο Κοράλι.

     

    Ένα από τα πιο όμορφα γεγονότα του οικισμού ευελπιστεί να δώσει και φέτος μια ευκαιρία συνάντησης και συνάθλησης ανθρώπων όλων των ηλικιών με στόχο τη ψυχαγωγία και τη δημιουργία καλοκαιρινών αναμνήσεων!

    Με αφετηρία το καλοκαίρι του 2018 το τουρνουά πραγματοποιείται έκτοτε κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου με μοναδική διακοπή το καλοκαίρι του 2020 λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

    Η αθλητική – πολιτιστική εκδήλωση που οργανώνεται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού “Μέγας Αλέξανδροςʺ και του Δήμου Καβάλας, αποτελεί μια ευχάριστη αφορμή να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την πόλη μας αθλητές γειτονικών περιοχών, ενώ στο πλαίσιο του τριημέρου γίνεται κάθε χρόνο προσπάθεια προβολής τοπικών συλλόγων και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα οικολογίας, υγείας και κοινωνικών συμπεριφορών.

     

    Φέτος, όπως και πέρσι, το τουρνουά θα ξεκινήσει με τέσσερις κατηγορίες:

    -Κατηγορία Κοριτσιών – Γυναικών

    -Κατηγορία TEENS αγόρια έως 17 ετών

    -Κατηγορία YOUTH ηλικίες 18-35

    -Κατηγορία VETERANS ηλικίες 35+

    Οι νικητές των κατηγοριών θα απολαύσουν όμορφα δώρα και θα συνεχίσουν για το μεγάλο βραβείο του τουρνουά. Δηλώσεις συμμετοχών ομάδων τριών ή τεσσάρων ατόμων στις σελίδες μας στο facebook (Παληό 3on3 Summer Tournament) & instagram (palio3on3) μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου! Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

     

    Comments are closed.