Bookmarks

    Στην πόλη της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η νέα σχολή προπονητών για δίπλωμα κατηγορίας UEFA C από 25 έως 30/6/2024 (1η φάση). Όπως έγινε γνωστό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 4 Ιουνίου

     

    H Ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει τα εξής:

    -«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνουν την λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C στην ΕΠΣ Ξάνθης από 25 έως 30/6/2024 (1η φάση).

    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (πατήστε ΕΔΩ) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA C, ΕΠΣ Ξάνθης») στη διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 4/6/2024. Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου».

     

    Ενώ αυτή της ΕΠΟ στην ανακοίνωση που έωσε στη δημοσιότητα, σημειώνει τα εξής:

    -«Ανακοινώνεται η λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C στην ΕΠΣ Ξάνθης από 25 έως 30/6/2024 (1η φάση). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA C, ΕΠΣ Ξάνθης») στη διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 4/6/2024.

    Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου».

     

    Comments are closed.