Bookmarks

    Τις πιο θερμές του ευχαριστίες στις αθλήτριες του για τις πολύ σημαντικές στιγμές που του χάρισαν, προς τους συνεργάτες για την εργατικότητα τους, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας για την εμπιστοσύνη και την σημαντική συμπαράσταση του, εξέφρασε ο προπονητής των Πανθήρων Καβάλας, Αρίστιππος Χαντέλης στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

     

    Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας έφτασε μια νίκη μακριά από την είσοδο της στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1 και αυτό δίχως άλλο αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία για τους Πάνθηρες όλους εκείνους οι οποίοι φέτος στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους, τον σύλλογο. Μάλιστα να τονίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο προπονητής Αρίστιππος Χαντέλης, στην πρώτη χρονιά του ως πρώτος προπονητής στην καριέρα του, όσο και η διοίκηση της ομάδας έχουν κάθε λόγο να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι για την φετινή εκπληκτική και αξιοπρόσεκτη πορεία του καβαλιώτικου συλλόγου.

    Μάλιστα στη σχετική ανάρτηση που έκανε ο προπονητής των Πανθήρων Καβάλας Αρίστιππος Χαντέλης αναφέρει τα εξής:

    -«Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή πορεία, και τελικά κατέληξε μια νίκη μακριά από τους τελικούς ανόδου στην Α1. Ευχαριστώ τις παίκτριες μου, για τις μοναδικές στιγμές που μου χάρισαν την φετινή χρονιά, στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου. Τους συνεργάτες μου για την υπομονή τους και την εργατικότητα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Την διοίκηση των Πανθήρων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και στο πλάνο που υλοποιήσαμε και τέλος τον κόσμο της Καβάλας που από την πρώτη στιγμή με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου».

    Comments are closed.