Bookmarks

    Στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» οι  «Αργοναύτες» υποδέχθηκαν τον Θερμαϊκό Θέρμης και στο παιχνίδι για την 32η αγωνιστική, έπαιξαν ως πρωταθλητές αφού νίκησαν πολύ άνετα με (3-0).

     

    Το συγκρότημα του Τιμόθεου Καβακά που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη», είδαν τους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να δικαιώνουν τις προσδοκίες του, με την μεγάλη άνοδο που πέτυχαν φέτος. Με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης, ο Α.Ο.Κ. που διατήρησε την κυκλοφορία των κινήσεων, αξιοποίησε την ανωτερότητα του, ήταν ουσιαστικός, απειλητικός και δίκαια πρόσθεσε πολύ άνετα μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 10’ από την σέντρα του Ιωαννίδη από τα δεξιά ο Παπαδόπουλος έγραψε με κεφαλιά το (1-0). Στο 35′ από την σέντρα του Δημητριάδη η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ασήμογλου και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, γράφοντας το (2-0). Στο 86’ ο Αλτιντζής κερδίζει πέναλτι από ανατροπή του Γεωργιάδη. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας χατ-τρικ και το (3-0).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Ηλίας Χάψας της Ε.Π.Σ. Σερρών με βοηθούς, τους Κωνσταντίνο Μισυρλή και Ευάγγελο Αναστασίου από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

    Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης (54′ Γερονικολός), Δερμιτζάκης, Σμίλτος, Δημητριάδης, Δαλιανόπουλος, Λαγός (54′ Σαμπανίδης), Μέτσε, Αλρασντί (75′ Γιαγτζίδης), Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (66′ Αλτιντζής)

     

    Θερμαϊκό Θέρμης: Τσιάτσιος, Δημόπουλος, Νικολαίδης, Κουρέλας, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Ασήμογλου, Δουφέκας, Πουρνάρας, Γεωργιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Πορτοκαλάς, Μαρούδας, Δεληνικολάου, Γαβαλίδης, Αγγελίδης.

    Comments are closed.