Bookmarks

    Η επόμενη στροφή του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών θα βρει την ομάδα μας (3η, 14Ν-4Η) να υποδέχεται στην Καλαμίτσα την ΑΕ Πυλαίας (5η, 11Ν-7Η).

     

    Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μία από τις πιο δυνατές της κατηγορίας με πολλές παίκτριες της να έχουν “γράψει” χιλιόμετρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ολοκληρωθεί με νίκη της ομάδας μας, με σκορ 43-55.

    Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάταξη, απομένουν ακόμα 4 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και μαθηματικά δεν έχουν “κλειδώσει” οι θέσεις 3 και 4 των play offs. Οι φιλοξενούμενες έρχονται στην Καβάλα για να κυνηγήσουν τη νίκη που θα τις κρατήσει στη διεκδίκηση των θέσεων της post season.

    Η ομάδα μας, μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, έχει μπει σε τροχιά προετοιμασίας για το παιχνίδι που έρχεται, με τους μικροτραυματισμούς να ανήκουν στο παρελθόν. Με την υποστήριξη των φίλων μας που θα βρεθούν στο πλευρό μας την Κυριακή, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε ακόμα μία σημαντική νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

    Ραντεβού την Κυριακή στις 12:30, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας ‘Αλεξάνδρα Δήμογλου’.

     

    Comments are closed.