Bookmarks

    Παίζοντας όσο χρειάστηκε και με πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα του, ο Α.Ο.Κ. νίκησε μέσα στη Βέροια με (0-1) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν πιο ουσιαστικοί, έχασαν πιο πολλές ευκαιρίες και δεν χρειάστηκε να «κουραστούν»  σε μέγιστο βαθμό για να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη. Απέναντι στην ομάδα της Βέροιας που προσπάθησε στην επανάληψη χωρίς κάτι σημαντικό, σε ένα παιχνίδι που κύλησε σε μέτρια επίπεδα.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 9’ του παιχνιδιού είχαμε το επικίνδυνο σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τζημογιάννη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Στο 22’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων σε ανοιχτή εστία θα γράψει το (0-1) ενώ και στο 23’ το διαγώνιο σουτ του Δημητριάδη από αριστερά, θα μπλοκάρει ο Ιωαννίδης. Στο 28΄’ ο Δημητριάδης μέσα στην περιοχή, και απέναντι από τον Ιωαννίδη σούταρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο γκολκίπερ της Βέροιας. Στην επανάληψη και στο 47’είχαμε την παράλληλη σέντρα από δεξιά του Βασιλακάκη για τον Φασίδη  που πρόλαβε και έδιωξε αμυντικός της Καβάλας.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας με βοηθούς του, την Στεφανία Σαγκλίφ και τον Θεόφιλο Φωτιάδης από την ίδια ένωση.

    Βέροια: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος.

     

    Καβάλα:  Τσιόπτσης, Καζαντζίδης (59’ Γερονικολός), Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Δερμιτζάκης (80’ Σμίλτος), Γιαγτζίδης (46’ Αλτιντζής), Δαλιανόπουλος, Σαμπανίδης (59’ Στοϊνοβιτς), Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί (Γκέκας).

    Comments are closed.