Bookmarks

    O Άρης Πηγών στα πέναλτι και ο Βύρωνας Καβάλας στην παράταση, μετά από δραματικά παιχνίδια πήραν τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «4» της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο Μακεδονικός Αγιάσματος που υποδέχθηκε στο γειτονικό ντέρμπι τον Άρη Πηγών έχασε στη διαδικασία των πέναλτι (2-4) μετά το ισόπαλο (1-1) σε κανονική διάρκεια και παράταση,  ενώ υπό το φως των προβολέων ο Βύρωνας Καβάλας στο ματς που φιλοξένησε τον Ορφέα Ελευθερούπολης νίκησε στην παράταση με (2-0).

     

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι τα εξής:

    Αγίασμα-Άρης Πηγών (1-1 κ.δ., παρ.-πέναλτι  2-4)

    Βύρωνας Καβάλας-Ορφέας  (0-0 κ.δ., παρ. 2-0)

     

    Να θυμίσουμε ότι τόσο ο ΑΟ Καβάλα όσο και η Αναγέννηση Λιμεναρίων πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου άνευ αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για την ημιτελική φάση του θεσμού, με τα ζευγάρια να προκύπτουν ως εξής:

    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Βύρωνας Καβάλας

    Α.Ο. Καβάλα-Άρης Πηγών

    Τέλος να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί ότι, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:00 στα γραφεία της θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προτεραιότητα στην έδρα διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2023-2024.

     

    Comments are closed.