Bookmarks

    Archive for 15 February 2024

    Οδεύουμε στην 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με στόχο τις νίκες σε παιχνίδια που απαιτούν προσοχή, εντός έδρας θα αγωνιστούν τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και ο Νέστος Χρυσούπολης΄

     

    Πιο συγκεκομμένα η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία θα υποδεχθεί τον υπολογίσιμο ΑΟ Χανιώτης ενώ στη Χρυσούπολη ο Νέστος που παρουσιάζει μία σταθερότητα θέλει μία ακόμη νίκη με αντίπαλο τον Ορέστη Ορεστιάδας που διαθέτει ένα ικανότατο και επικίνδυνο σύνολο με έμπειρους παίκτες.

     

     ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

    23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2, ΩΡΑ 15:00

    Ο αθλητής Γ. Καραγεωργίου των Μαχητών και ο Λ. Καρολίδης τουΑΟ Ορμή είχαν πολύ σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νέων της πυγμαχίας που έγινε με επιτυχία στην Πάτρα, Ειδικότερα ο Γιάννης Καραγεωργίου των Μαχητών Ελευθερούπολης διέπρεψε στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νέων που έγινε στην Πάτρα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 51 κιλών.

     

    Μάλιστα η σχετική ανάρτηση των Μαχητών αναφέρει τα εξής:

    «Χάλκινο μετάλλιο για την Βασιλική στο διεθνές Τουρνουά Strandja της Βουλγαρίας. Χρυσό μετάλλιο για τον Καραγεωργίου Ιωάννη στην κατηγορία των 51 κιλών στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων που διεξάγεται στην Πάτρα.

    Με τα πολύ σημαντικά παιχνίδια για την 19η αγωνιστική δίνετε συνέχεια το Σαββατοκύριακο (17-18/2) στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας,  στη διάρκεια της οποίας φιλοξενούνται ματς «παγίδες» για τους διεκδικητές του τίτλου αλλά και για τις ομάδες που κυνηγάνε την παραμονή τους.

     

    Στο ντέρμπι της διπλανής πόρτας, η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ Καβάλας θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο πλέον Βύρωνα Καβάλας ενώ σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο δεύτερος Άρης Πηγών θέλει μόνο τη νίκη επί της υπολογίσιμης Δόξας Θεολόγου την οποία φιλοξένει. Με πολύ σπουδαίο ενδιαφέρον αναμένουμε και το ντέρμπι του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Μακεδονικό Αγιάσματος ενώ στα υπόλοιπα ματς για την 19η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, η Αναγέννηση Λιμεναρίων στο γήπεδο της, θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Δόξα Αμυγδαλεώνα ενώ σε ένα παιχνίδι με διπλό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα θα φιλοξενήσει τον ΑΣ Ορφανίου και τέλος ο Θεαγένης Θάσου θα υποδεχθεί τον Βρασίδα Νέας Περάμου.

    Σύσσωμη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Άρη Πηγών σε κλίμα πολύ φιλικό και εορταστικό  έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο κατάστημα του Δημήτρη Βουλγαριδη στις Πηγές

     

    Να τονίσουμε ότι την απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης,  μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου, εκπρόσωποι της περιφέρειας, πολλοί φίλαθλοι της ομάδας και φυσικά ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Λεπίδας. Τυχερός της κοπής της πίτας ήταν ο ποδοσφαιριστής Τάσος Φραγκούλης που παρέλαβε το δώρο από την διοίκηση.  Τέλος να σημειώσουμε ότι από την μεγάλη οικογένεια του Άρη Πηγών, δόθηκαν σε κάθε κατεύθυνση, πολλές ευχές για υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.