Bookmarks

    Ο αθλητής Γ. Καραγεωργίου των Μαχητών και ο Λ. Καρολίδης τουΑΟ Ορμή είχαν πολύ σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νέων της πυγμαχίας που έγινε με επιτυχία στην Πάτρα, Ειδικότερα ο Γιάννης Καραγεωργίου των Μαχητών Ελευθερούπολης διέπρεψε στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νέων που έγινε στην Πάτρα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 51 κιλών.

     

    Μάλιστα η σχετική ανάρτηση των Μαχητών αναφέρει τα εξής:

    «Χάλκινο μετάλλιο για την Βασιλική στο διεθνές Τουρνουά Strandja της Βουλγαρίας. Χρυσό μετάλλιο για τον Καραγεωργίου Ιωάννη στην κατηγορία των 51 κιλών στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων που διεξάγεται στην Πάτρα.

    Η Βασιλική ενώ ξεκίνησε καλά τον αγώνα της δεν μπόρεσε αντιστρέψει το αποτέλεσμα απέναντι στην Ταϊλάνδη πρωταθλήτρια Manikon και αρκέστηκε στην 3η θέση. Ο Καραγεωργίου Ιωάννης στον αγώνα του επιβλήθηκε με 4-1 τον πολύ καλό Μαυρομμάτη του Ευπάτωρ, και αναδείχθηκε 1ος στην κατηγορία του.

    Μπράβο Γιάννη! Εξαιρετικός ο Βαγγέλης Γάκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε μια νίκη στα προκριματικά αλλά στο διάβα του την επόμενη μέρα συνάντησε το πρωταθλητή της κατηγορίας χάνοντας με πολύ καλή εμφάνιση».

    Στην σχετική ανάρτηση του ΑΟ Ορμή τονίζονται τα εξής:

    «Άκρως επιτυχημένη περιγράφει ο προπονητής του συλλόγου μας Α.Ο. ΟΡΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, την αποστολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Εφήβων – Νεανίδων – Νέων Γυναικών – Νέων Ανδρών 2024.

    Σε ένα καθόλα άρτια οργανωμένο Πρωτάθλημα από το σύλλογο της Παναχαϊκής, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας , και τον Δήμο της Πάτρας. Φιλοξενήθηκαν 219 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Οι αθλητές του συλλόγου μας Χερμένς Σέχη και Λευτέρης Καρολίδης μας εκπροσώπησαν επάξια.

    Ο τελικός της κατηγορίας των 75 κιλών εφήβων ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την λήξη των αγώνων. Ο αθλητής μας Καρολίδης Λευτέρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, σ’ έναν από τους καλύτερους αγώνες του πρωταθλήματος. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους. Όλα τώρα ξεκινούν».

     

     

    Comments are closed.