Bookmarks

    Το συγκρότημα του Τιμόθεου Καβακά κόντρα στον δυνατό ΑΟ Χανιώτης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ήταν το μεγάλο «αφεντικό» του παιχνιδιού και από την αρχή επέβαλε το ρυθμό του και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη με (3-1).

     

    Οι «Αργοναύτες» πίεσαν σημαντικά την αντίπαλη εστία και με παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό του και ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκοράρουν έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση μιας ακόμη σημαντικής νίκης. Βέβαια απέναντι του υπήρχε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα η οποία έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και δεν έχανε την ευκαιρία να επιτεθεί και να απειλήσει την εστία της Καβάλας.

    Η ομάδα της Καβάλας να τονίσουμε ότι  άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Παπαδόπουλο που διαμόρφωσε το (0-1) ενώ στο 47’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αποστολίδη που έγραψε το (1-1). Στο 84’ η Καβάλα σημείωσε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Παπαδόπουλο που διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το (2-1) ενώ το 90/ ο Α.Ο.Κ. πέτυχε γκολ με τον Τζελίδη, για το τελικό (3-1).

     

    ΑΟΚ: Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Μέτσε (54′ Τζελίδης), Λαγός (63′ Στοΐνοβιτς), Καρακώστας (79′ Αλτιντζής), Σαμπανίδης (54′ Δαλιανόπουλος), Γκέκας, Παπαδόπουλος

     

    Χανιώτης: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Αποστολίδης, Αθανασιάδης, Πάγιος, Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής

    Comments are closed.