Bookmarks

    Κάθε παιχνίδι για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εδώ που έφτασαν τα πράγματα, είναι και ένας μεγάλος τελικός στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της και αυτό ήταν δεδομένο και το Σάββατο (17/2) στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στην Καλαμαριά με την Αρετσού αν και έπαιξε πολύ ψυχωμένα έχασε δύσκολα στο τέλος με 72-66.

     

    Στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της National League 1, με το πολύ μεγάλο και διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ντέρμπι των ουραγών δηλαδή, η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που ήθελε πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα, έπαιξε με πάθος και ψυχή, είχε καλό ρυθμό και γενικότερα κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα. Έπρεπε να κερδίσει η Ένωση το παιχνίδι μέσα στην Αρετσού Καλαμαριάς, τα έδωσε όλα αλλά στο τέλος ατύχησε. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στην 1η περίοδο η ομάδα της Καβάλας έπαιξε εξαιρετική άμυνα αφού δέχθηκε μόλις 13 πόντους, είχε πολλές επιλογές στην επίθεση σε σχέση με τον αντίπαλο του και προηγήθηκε δίκαια με 13-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο που ήταν ντέρμπι οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, βελτιώθηκαν αισθητά με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 38-40 απέναντι στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που έδειξε μία εικόνα σταθερότητας στο διάστημα αυτό.

    Πολλές συγκινήσεις  προσέφερε και το 3ο δεκάλεπτο που ήταν αμφίρροπο και στα μισά του, η Ένωση συνέχισε να προηγείται με 43-46, με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που εξακολουθούσε να δείχνει. Το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε στο 52-54, η ομάδα της Ένωσης συνέχισε να παίζει ψυχωμένα και στο τελευταίο δραματικό δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες με πολύ πάθος και δύναμη, τα έδωσαν όλα για την πολύτιμα νίκη, διάστημα το οποίο στο 35’ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 66-62 και οι πάγκοι των δύο ομάδων και οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Τελικά αυτοί που γέλασαν στο τέλος ήταν οι γηπεδούχοι που νίκησαν με 72-66. Τέλος να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής που έρχεται, η ομάδα της Καβάλας θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της.

     

    Τα δεκάλεπτα: 13-21, 38-40, 52-54, 72-66

     

    National League 1-3ος όμιλος

    Τα αποτελέσματα-20η αγωνιστική

    Αρετσού-Ένωση Καλαθοσφαίρισης 72-66

    ΔΕΚΑ-Γέφυρα 70-65

    ΓΑΣ Κομοτηνή-Μαχητές Πεύκων 58-75

    Ερμής Λαγκαδά-Πανσερραϊκός 62-48

    ΧΑΝΘ-Λεύκιππος Ξάνθης 76-54

    ΚΑΟ Δράμας-Φίλιππος Βέροιας 96-89

    Ρεπό: Μακεδονικός

     

    National League 1-3ος όμιλος

    Η ερχομένη-21η αγωνιστική

    Γέφυρα-ΚΑΟ Δράμας

    Φίλιππος Βέροιας-ΓΑΣ Κομοτηνή

    Μαχητές Πεύκων-Αρετσού Καλαμαριάς

    Πανσερραϊκός-ΔΕΚΑ

    Λεύκιππος Ξάνθης-Ερμής Λαγκαδά-

    Μακεδονικός-ΧΑΝΘ

    Ρεπό: Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

     

    Comments are closed.