Bookmarks

    Από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα Διεθνές Προπονητικό Σεμινάριο Kyokushin-kan καράτε, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Καβάλας “Mushin Dojo”.

     

    Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο ιδρυτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushin-kan International Karate-do, kaicho Hatsuo Royama κάτοχος 9 Dan, καθώς και ο shihan Masahide Ishijima κάτοχος 7 Dan, οι οποίοι ήρθαν στη πόλη μας από την Saitama της Ιαπωνίας αποκλειστικά για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

    Λόγω του ιδιαιτέρως ενδιαφέροντος αντικειμένου του σεμιναρίου, καθώς και του παγκόσμιου κύρους των δυο εκπαιδευτών κατέφθασε στην πόλη μας μεγάλος αριθμός προπονητών και αθλητών του kyokushin-kan για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Αμερική, Σουηδία, Ελβετία, Πολωνία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ισπανία, Ισραήλ και από άλλες χώρες από ολόκληρο τον κόσμο!

    Οι εργασίες του σεμιναρίου διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” με απόλυτη επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου διέμειναν στο Ξενοδοχείο Lucy και περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής μας από τον προπονητή του Συλλόγου sensei Καρκάλη Κωνσταντίνο κάτοχο 4 Dan.

    Τόσο οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου, όσο και οι εκπαιδευόμενοι αναχώρησαν από την πόλη μας απολύτως ικανοποιημένοι από την άρτια διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου και εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία και τα αξιοθέατα του τόπου μας!

     

    Comments are closed.