Bookmarks

    Σε μία λαμπρή εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κου. Παναγιώτη Μπαλτάκου και πλήθους εκπροσώπων του αθλητικού, πολιτικού, κοινωνικού και εκκλησιαστικού βίου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. 

     

    Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης, το οποίο ήταν κατάμεστο από ανθρώπους που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ποδόσφαιρο που αναδεικνύει το ταλέντο και το ευ αγωνίζεσθαι.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και άνθρωποι που υπηρέτησαν με περίσσιο ζήλο το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο.

    Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι Χρήστος Μπουζέλος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Νέστου), Γιάννης Χατζηιωαννίδης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Νέστου και νυν προπονητής), Στέργιος Γκολφάς (πρώην Δήμαρχος Χρυσούπολης και παράγοντας επί σειρά ετών στο Νέστο), Γιάννης Κατσίκας (αφανής ήρωας του Νέστου και του ποδοσφαίρου), Οδυσσέας Ευδοκίου (πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών), Γιώργος Καρασμάνης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καβάλας), Γιώργος Βαρδάκας (επίτιμος πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας),

    Αύγουστος Σοφιάς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θεαγένη, Πανσερραϊκού, Α.Ο.Κ. και ΠΑΣ Γιάννινα), Χρήστος Πουρσαϊτίδης (παράγοντας του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα), ο Σάββας Μαυρομάτης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, Μακεδονικού Αμισιανών και Ηρακλή Καβάλας) και τέλος ο Σταύρος Μάνταλος (Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ)  ο οποίος τόνισε ότι η βράβευση του είναι κάτι που τον στηρίζει ψυχολογικά αυτή τη στιγμή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Παναγιώτη Τσιάρα στην Σουπερ Λιγκ.

    Στην εκδήλωση που είχε πολύ κόσμο παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη και του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, οι βουλευτές Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Αγγελική  Δεληκάρη, οι Αντιπεριφερειάρχες Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Γιώργος Δαλακούρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Θεμάτων και Απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιος Ιγνατιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Κώστας Χατζηαναστασίου, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ενώσεων όμορων νομών, ο πρόεδρος υποδομών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος,  εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του Δήμου Νέστου αλλά και ο υπεύθυνος του Ιατρικού Τιμ των Εθνικών Ομάδων, Βουλευτής και Πρώην Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

    Τέλος η Ε.Π.Σ. Καβάλας με τη σειρά της εύχεται υγεία και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές για το 2024. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Τάσος Πατσίδης και η Μαρία Δεληκωνσταντίνου.

    Comments are closed.