Bookmarks

    Σ’ ένα πολύ δυνατό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό οι Πάνθηρες Καβάλας έκαμψαν την ισχυρή αντίσταση της ΜΕΝΤ με 42-35 και συνέχισαν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Το τελικό χαμηλό σκορ 42 – 35 δείχνει πως το κοινό που παρακολούθησε το ματς θα το ξεχάσει σύντομα, καθώς οι ομάδες ασχολήθηκαν περισσότερο με την εξουδετέρωση των επιθετικών αρετών του αντιπάλου. Τα κορίτσια της ομάδας της Καβάλας σούταραν με κακό ποσοστό, δεν διαχειρίστηκαν σωστά τα ομαδικά φάουλ και δεν έτρεξαν πετυχημένα το γήπεδο όταν δινόταν η ευκαιρία. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ξεφύγουν, διατηρώντας την διαφορά σε απόσταση 2 έως 4 πόντων. Στο τέλος, με τη σωστή νοοτροπία και 2 καλές επιλογές στην επίθεση, το ματς κλείδωσε υπέρ μας φέρνοντας την νίκη που ήταν απαραίτητη για τη διατήρηση μας στις θέσεις που οδηγούν στα play offs του πρωταθλήματος.

    Τέλος οι Πάνθηρες Καβάλας ευχαριστούνε και πάλι το φίλαθλο κοινό της Καβάλας, τα παιδιά της ακαδημίας μας και τους γονείς που τα συνόδευσαν καθώς η παρουσία τους ήταν παραπάνω από σημαντική!

     

    Comments are closed.