Bookmarks

    Ο Γιάννης Δαλιανόπουλος πήρε το καλοκαίρι μια καθοριστική απόφαση για τον ίδιο, καθώς μετά από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στην Super League 2, επέλεξε την Γ Εθνική για την Καβάλα.

     

    Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του μιας και επέλεξε μια ομάδα άκρως οργανωμένη που κάνει πρωταθλητισμό. Ο φερελπις ποδοσφαιριστές που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του αλλά και το ήθος του μίλησε στον Στέφανο Μίντζα και το Pella News.

     

    Για την επιλογή του να πάει στην Καβάλα και αν αισθάνεται δικαιωμένος:

    -«Σίγουρα ναι όταν κυνηγάς τόσα χρόνια να ανέβεις στις επαγγελματικές κατηγορίες και το έχεις καταφέρει αυτό, θεωρητικά είναι ένα ρίσκο το να κατέβεις στη Γ’ εθνική. Εγώ από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να έρθω στη Καβάλα ένιωθα 100% σίγουρος για την επιλογή μου και αυτό οφείλεται στη συζήτηση που είχα με άτομα της διοίκησης και τον προπονητή μας τον κύριο Καβακά».

     

     

    Για την πορεία του στην ομάδα:

    -«Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα που θα ζηλεύουν πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε μια οικογένεια ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο. Και αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα».

     

    Για την πόλη της Καβάλας και την συμπεριφορά του κόσμου:

    -«Σίγουρα ναι η Καβάλα είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και δεν γίνεται να ταλαιπωρείται άλλο σε αυτές τις κατηγορίας. Εμείς περιμένουμε πως και πως την στήριξη του κόσμου στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε να ανεβεί η ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες».

     

    Για τους στόχους και τον ελεύθερο χρόνο του:

    -«Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ με την παρουσία μου να βοηθήσω την ομάδα σε αυτόν τον δύσκολο στόχο που έχει,ο στόχος μου ξεκάθαρα είναι να βγω πρωταθλητής στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα και να καταφέρω να βρίσκομαι εδώ και την επόμενη χρονιά στη Suoerleague2 .

    Οι απαιτήσεις καθημερινά είναι πολύ υψηλές στις προπονήσεις, ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος και συνήθως προσπαθώ όταν έχουμε ρεπό να πηγαίνω να βλέπω την οικογένεια μου, με γεμίζει αυτό».

     

    pellanews.gr

     

    Comments are closed.