Bookmarks

    Archive for 30 January 2024

    Μία ακόμη ήττα γνώρισε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία αν και το πάλεψε τελικά έχασε στο κλειστό της Καλαμίττσας από το ΔΕΚΑ με 69-74.

     

    Το παιχνίδι που ήταν δυνατό, προσέφερε πολλές συγκινήσεις τελικά κρίθηκε στο τέλος, στις προσωπικές βολές στις οποίες οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι. Η Ακαδημία κατάφερε να χτίσει μια διαφορά με +9 (65-56) και να την κρατήσει όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 64-68 στο 36’. Από την πλευρά της η ομάδα του Τζίμη Κουστένη παρέμεινε χαμηλά, με ρεκόρ 4-12.

     

    Τα δεκάλεπτα: 14-15, 37-33, 54-55, 69-74.

     

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00, στο Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης.

     

    Το παρών αναμένεται να δώσει για μία ακόμη χρονιά ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κος. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ενώ θα τιμηθούν και πρόσωπα για την προσφορά τους στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

    Οι αναμετρήσεις Αετός Βαρβάρας – ΑΟ Καβάλα και ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ορέστης Ορεστιάδας που είχαν αναβληθεί λόγω χιονιού, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής διεξάγονται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 15:00 και οι οποίες να τονίσουμε ότι αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον .

     

    Αναλυτικά οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι οι εξής:

     

    Τετάρτη 31/1, 15:00

    ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ορέστης Ορεστιάδας
    Διαιτητής: Γκαϊτατζής – Βοηθοί: Χατζηνάκος, Τζιερτζίδης (Δράμας)

     

    Αετός Βαρβάρας – Καβάλα
    Διαιτητής: Μαυρίδης – Βοηθοί: Γκόγκος, Ζουρνατζίδης (Ημαθίας)