Bookmarks

    Archive for 27 January 2024

    Μοναδικό, ανεπανάληπτο και πολύ συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι του ΓΣ Ελευθερούπολης με την Μύκονο για την 18η αγωνιστική της Elite League, στο κλειστό της Γεωργιανής και στο τέλος η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχασε με 81-87.

     

    Υπόθεση για τρεις είναι η άνοδος ενώ για την μάχη της παραμονής έως το τέλος θα παλέψουν αρκετές ομάδες, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο. Αυτό είναι ξεκάθαρο με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής και το σίγουρο είναι ότι ο β’ γύρος αναμένεται να είναι συγκλονιστικός.

     

    Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνη.

     

    Ο γεννημένος το 1992 επιθετικός, με επαγγελματικές συμμετοχές εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας και μοιράζεται μαζί μας το ίδιο όραμα. Τον πρωταθλητισμό.

    Ο ίδιος αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση υπογράμμισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Βύρωνα Καβάλας, ένα σωματείο με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, με ανώτατο την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Να έχουμε με τους συμπαίκτες μου υγεία και να συνεχίσουμε τη σεζόν δίχως τραυματισμούς”.