Bookmarks

    Archive for 25 January 2024

    Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και για την 12η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και δύο εξ αναβολής ματς του 1ου ομίλου.

     

    Για την 16η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας το ενδιαφέρον μονοπωλεί η αναμέτρηση, Ορφέας Ελευθερούπολης-Άρης Πηγών ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει  και στο παιχνίδι του  ΑΣ Ορφανίου με τον Αετό Οφρυνίου. Ο Βύρωνας Καβάλας θα υποδεχθεί τον Θεαγένη Θάσου, η Δόξα Αμυγδαλεώνα τη Δόξα Θεολόγου και ο ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα την ΑΕΚ Καβάλας σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι.

     

    Σπουδαίες αναμετρήσεις για τη Δ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανέδειξε η κληρωτίδα, κατά την κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Τα ζευγάρια των αγώνων της Δ’ Φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση, έχουν ως εξής:

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ – Νικητής αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ περνάνε στην επόμενη φάση άνευ αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

     

    Οι αγώνες της Δ’ φάσης του Κυπέλλου είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 21/02/2024 στις 14:30.

    Πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού, Χαράλαμπου Αραμπατζή βρίσκεται ο Νέστος Χρυσούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor. 

     

    Ο νεαρός έπαιζε στον Άρη Αβάτου και παλιότερα σε Ξάνθη, Επισκοπή Ρεθύμνου και Ορφέα Ξάνθης, με τον Νίκο Κεχαγιά να τον γνωρίζει καλά από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ. Αυτό είναι το πρώτο χειμερινό απόκτημα του Νέστου.

    Και με τη… βούλα παίκτης της Καβάλας έγινε ο Αλέξανδρος Τσιόπτσης, που έκανε προπονήσεις με τον Α.Ο.Κ. το τελευταίο διάστημα, παρότι ως τώρα δεν υπήρξε άμεση ανακοίνωση για την απόκτησή του.

     

    Ο 20χρονος Γιαννιτσιώτης γκολκίπερ Αλέξανδρος Τσιόπτσης βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με το Νέστο Χρυσούπολης, όπως ενημέρωσαν οι «Αργοναύτες» στα social media για τη σύνθεση του ματς, ως «μπακ απ» του Αστρά, ενώ μαζί με τον Ελάνογλου θα συνθέσουν το τρίο στα γκολπόστ, μετά τη φυγή του Σταθάκη (συνεχίζει στον Άρη Πετρούπολης).

    Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1.93) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τα τελευταία περίπου 7 χρόνια έπαιξε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.