Bookmarks

    Archive for 22 January 2024

    Καμία μεταβολή δεν σημειώθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κυρίως λόγω του ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. και κατά συνέπεια λόγω του ότι δεν υπήχε δάση για τους Κοσμά Γκέκα, Βασίλη Παπαδόπουλο και Νίκο Σαμπανίδη.

     

    Την ίδια ώρα ο επιθετικός Φράνκο Σέα του Νέστου Χρυσούπολης που σημείωσε δύο (2) γκολ στο παιχνίδι μέσα στον Άρη Πετεινού, πλέον είναι στην 3η θέση του πίνακα με 12 τέρματα.

     

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος o πίνακας των σκόρερ

    Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. έγινε στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης η γιορτή κοπής της βασιλόπιτας του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

     

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις των σκακιστών και σκακιστριών που διακρίθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενουετους 2023.

    Στις 3:00 μ.μ. προηγήθηκε στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου το καθιερωμένο τουρνουά Βlitz.

    Πρώτα βραβεύτηκε η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής 2023 (Νίκαια – Αύγουστος 2023).

    Έπειτα, η Πρωταθλήτρια Ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος (Πειραιάς – Ιούνιος 2023).

     

    Το μεγάλο ντέρμπι του Α.Ο.Κ. με το Νέστος Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», δεσπόζει την Τετάρτη (24/1) στις δύο και μισή το μεσημέρι, για την γ’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Το παιχνίδι αυτό όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια, για την γ’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι νοκ άουτ ενώ ο Μακεδονικός Αγιάσματος είναι η ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα παίξει στη Νικήσιανη με το Παγγαίο, ο Βύρωνας αγωνίζεται στην Ασπίδα Πολυστύλου και στη Θάσο, ο Άρης Πρίνου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων