Bookmarks

    Archive for 21 January 2024

    Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Αετού Βαρβάρας στη Χαλκιδική ήταν καλυμμένος από χιόνι και ήταν αδύνατον να διεξαχθεί το παιχνίδι με την ομάδα της Καβάλας και το οποίο τελικά αναβλήθηκε

     

    Να σημειώσουμε ότι ο Νέστος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου έπαιξε στον Άρη Πετεινού, σε ένα πολύ δυνατό και στο οποίο κυριάρχησε η ομάδα Χρυσούπολης, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, τελικά νίκησε με (0-2) με δύο γκολ του Σέα. Τέλος να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ο Α.Ο.Κ. για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θα υποδεχθεί το Νέστος Χρυσούπολης, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

    Ο παγετός σε αρκετές περιοχές της χώρας πολύ περισσότερο δε στη Βόρεια Ελλάδα οδήγησε σε αναβολή δυο ματς για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. 

     

    Ο λόγος για τα παιχνίδια σε Χαλκιδική, ανάμεσα σε Αετό Βαρβάρας και Καβάλα και στο Κιλκίς, για το ματς του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τον Ορέστη Ορεστιάδας, λόγω επιστρωμένου χιονιού σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, που ντύθηκε στα άσπρα στα δυο γήπεδα.  Όπως ενημέρωσαν οι εμπλεκόμενες ομάδες, οι αγώνες που αναβλήθηκαν θα γίνουν δέκα μέρες μετά, την Τετάρτη 31 του μήνα.

     

    Αναλυτικά η ενημέρωση του Αετού Βαρβάρας, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:

    Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις έγιναν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και για την 11η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας, με τα φαβορί να επικρατούν σε πολύ κακούς αγωνιστικούς χώρους από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε όλο το νομό Καβάλας. Ενώ αναβολές είχαμε στα παιχνίδια με τις ομάδες της Θάσου, της Κυριακής (21/1).

     

    Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αετού Βαρβάρας που βρίσκεται στην Χαλκιδική είναι γεμάτος από χιόνι, όπως φαίνεται σε  βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, μετά την έντονη σημερινή χιονόπτωση στην περιοχή και όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί ο αγώνας με τον Α.Ο.Κ. που ανήκει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι η διοίκηση του Αετού Βαρβάρας δεν έχει κάνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση ενώ να σημειωθεί πως έντονη σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πολύ έντονη είναι η χιονόπτωση όλη τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες,  στις 2 τα ξημερώματα ενώ τα οχήματα που κινούνται προς την κοινότητα της Βαρβάρας χρειάζονται αλυσίδες.