Bookmarks

    Archive for 20 January 2024

    Την απόκτηση του καβαλιώτη ποδοσφαιριστή Λευτέρη Λύρατζη με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 23χρονος διεθνής δεξιός μπακ έχει αγωνιστεί και στο Βόλο. 

     

    Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Αρκάδων για τον Καβαλιώτη ακραίο αμυντικό:

    «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

    Ο Λύρατζης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2000 στην Καβάλα και αγωνίζεται ως αμυντικός. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας των Ανδρών, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, Εθνική Παίδων (Κ17 – 14 συμμετοχές – 1 γκολ), Εθνική Νέων (Κ19 – 21 συμμετοχές) και Εθνική Ελπίδων (Κ21 – 11 συμμετοχές).

    Στο πλαίσιο 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της National League 1, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση και απόλυτα δίκαια έχασε μέσα στον Λαγκαδά από τον Ερμή, με 87-57.

     

    Να τονίσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε πολλές αδυναμίες και μετά τη νέα ήττα της συνεχίζει να είναι σε πολύ άσχημη βαθμολογική κατάσταση και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Ερμής Λαγκαδά (Παρίτσης): Παπαδόπουλος Π. 11, Γκέλιος 16, Λαζάρου 4, Φυλάκης 2, Παπαδόπουλος Σ. 7, Μάρουσιτς 21 (4), Χρυσανθάκης 9(1), Σμυρλής 3 (1), Παντούσης, Ταζόπουλος 14.

    Στη Δόξα Λευκάδας δοκιμάστηκε ο πολύ μέτριος και με αρκετά λάθη ΓΣ Ελευθερούπολης  για την 17η αγωνιστική της Elite League και σε ένα παιχνίδι δυνατό με πολλές συγκινήσεις, έχασε τελικά με 79-70, μετά από 9 συνεχόμενες νίκες.

     

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, η καταληκτική ημερομηνία διενέργειας μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για τη χειμερινή περίοδο, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Π.Ο. και τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών είναι στις 26/1/2024.

     

    Παρακάτω παρατίθεται ο κατάλογος με τις καταληκτικές ημερομηνίες όλων των κινήσεων και των ειδών εγγραφών των ποδοσφαιριστών.

    Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., υπ’ αριθμόν 46/7-3-2023 & 52/15-6-2023, ορίστηκαν ως ακολούθως οι ημερομηνίες έναρξης & λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 καθώς και οι ακριβείς ημερομηνίες για τις μετεγγραφικές περιόδους, τόσο των επαγγελματικών, όσο των ερασιτεχνικών σωματείων, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024: