Bookmarks

    Archive for 18 January 2024

    Μείον ένα παίκτη αριθμεί ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς αποτελεί και τυπικά παρελθόν ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τσιάτρης, που ανακοινώθηκε από τον Αετό Οφρυνίου, στην ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Πρόκειται για τη δεύτερη αποδέσμευση του ρόστερ των Σερραίων, μετά τον Γιάννη Φάκη (συνεχίζει στην Εράνη Φιλιατρών), ενώ ως τώρα στην ομάδα του Γιάννη Γκιόκα έχει κλείσει μόνο ο πορτιέρε Δημήτρης Γκάρας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη νέα ομάδα του Δημήτρη Τσιάτρη, τον φιλόδοξο Αετό Οφρυνίου, που κάνει πρωταθλητισμό στο τοπικό Καβάλας (ήδη πήρε Ευσταθίου και Τουλγαρίδη από εθνικές κατηγορίες), στοχεύοντας στη Γ΄ Εθνική:

    Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές που ορίσθηκαν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του νομού Καβάλας.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 19η αγωνιστική (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε την Κυριακή στις 15:00, έχουν ως εξής:

     

    Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    1ος ΟΜΙΛΟΣ

    19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΥΡΙΑΚΗ (21/1) – ΩΡΑ 15:00

    Δημοτικό Στάδιο Bέροιας: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Άρης Αβάτου
    Διαιτητής: Αγρίμης (Μακεδονίας)
    Βοηθοί: Κολιπέτρος, Κλεισιάρης (Μακεδονίας)
    Παρατηρητής: Ρόντσης (Καστοριάς)

    Νέος παίκτης στον Οργανισμό μας ο Αστέριος Αστεριάδης.

     

    20 χρονών, 2,00 ύψος. Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημία ΠΑΟΚ, Ακαδημία Άρης Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Μαχητές Πεύκων και Αίας Ευόσμου. Καλώς ορίζουμε τον Αστέριο στην οικογένεια του ΓΣΕ.