Bookmarks

    Archive for 17 January 2024

    Την ανοδική τους πορεία συνεχίζουν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας, οι οποίες πέτυχαν δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Έβρου, για τη 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-14 και Κ-16.

     

    Παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών επωνύμων από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της πολικής και σε κλίμα συγκίνησης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, που συνοδεύτηκε από βραβεύσεις, έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Καβάλα στη διάρκεια της εκδήλωσης τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδιναν και έπαιρναν.

     

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Oscar και εκεί βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κ. τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, η διοικούσα επιτροπή του, παράγοντες του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς και της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής το τόπου μας.

    Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/1) η συνάντησή του Εντεταλμένου Σύμβουλου Αθλητικών Θεμάτων της Περιφέρειας κ. Στέλιο Ιγνατιάδη,  με την αντιπροσωπία της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Κ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πριονίδη,  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου.

     

    Η συνάντηση διακρινόταν από ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Τα θέματα συζήτησης και ενημέρωσης περιλάμβαναν τη διοργανώτρια αρχή, το Ενωσιακό γήπεδο, τις Μεικτές της ΕΠΣΚ, κ.λπ.

    Οι τιμητικές βραβεύσεις για τη Σταυρούλα Τσολακίδου συνεχίζονται αφού η καβαλιώτισσα σκακίστρια είναι από τις κορυφαίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο και με τις συνεχόμενες επιτυχίες της σε όλα τα επίπεδα κερδίζει επάξια διακρίσεις, τίτλους και πολλά και σημαντικά βραβεία.

     

    Η θυσία βασίλισσας ενάντια στην Ουκρανή Buska Nataliya στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο τον Νοέμβριο, επιλέχθηκε ως η καλύτερή κίνησή για το 2023. Βραβεύθηκε επίσης για την συνολική της πορεία το 2023 για ΕΛΟ έως 2400 απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γυναικείου Σκακιού, με το 2ο έπαθλο καλύτερης απόδοσής, που συμπεριλάμβανε και το χρηματικό ποσό των 600ευρω.