Bookmarks

    Archive for 16 January 2024

    Παίκτης του Α.Ο.Κ. είναι πλέον ο Σαουδάραβας μέσος του ΠΑΟΚ Β’ Μοχάμεντ Αλ Ρασντί, αποτέλεσμα των άριστων σχέσεων του «αφεντικού» της ομάδας με τη διοίκηση του δικέφαλου του Βορρά. 

     

    Να τονιστεί ότι ο 21χρονος κεντρικός χαφ εντάχθηκε τον Οκτώβριο στον ΠΑΟΚ Β, Μοχάμεντ Αλ Ρασντί αλλά δεν είχε πολύ ενεργό ρόλο στην ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη στη Σούπερ Λιγκ 2.  Ο Σαουδάραβας νωρίτερα έπαιζε στην πατρίδα του, αλλά και στην Τσεχία, με τη Β΄ ομάδα της Σλάβια Πράγας.

    Την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στις εκλογές που θα διεξαχθούν σε ενάμιση περίπου χρόνο έκανε γνωστή μέσα από δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Σάββας Λαζαρίδης και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

     

    «ΕΝ Αρχή ην το … ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!
    Με την παρούσα επιστολή, που αποτελεί ταυτόχρονα και δέσμευση αρχών και θέσεων, θα ήθελα να δημοσιοποιήσω την απόφασή μου να διεκδικήσω την Προεδρία της ΕΠΣ Καβάλας στις επόμενες εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για το 2025, αλλά και για όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.
    Απευθύνομαι σε όλους τους συντελεστές του γοητευτικότερου και δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο, στους υγιείς Φιλάθλους, στους «ρομαντικούς» Παράγοντες, στους ακέραιους και αμερόληπτους Διαιτητές, στους Προπονητές-Δασκάλους, στους φιλόδοξους Ποδοσφαιριστές, σε όλους αυτούς που με την στάση τους θέλουν να προάγουν το ποδόσφαιρο.

    Ίδιο δρομολόγιο, στην ίδια ομάδα και στο ίδιο πρωτάθλημα θα ακολουθήσουν οι Στέλιος Λάσπατζης και Ντένις Μενίκου που αγωνίζονταν στο Νέστο Χρυσούπολης.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από το Νέστο Χρυσούπολης και ανακοινώθηκε πλέον από την ομάδαα του Μακεδονικού Αγιάσματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιριστή ΣτέλιοΛάσπατζη, που θα συνεχίσουν μαζί στην ίδια ομάδα η οποία όπως είναι γνωστό πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα του Μακεδονικού Αγιάσματος, αναφέρει τα εξής: