Bookmarks

    Archive for 15 January 2024

    Πλέον η κορυφή του πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής, έχει δύο συγκάτοικους και μάλιστα παίκτες του Α.Ο.Κ. και ο λόγος γίνεται για τους Κοσμά Γκέκα και Βασίλη Παπαδόπουλο με 15 γκολ ο κάθε ένας.

     

    Κατά συνέπεια η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο  ενδιαφέρον ενώ ο Νικος Σαμπανίδης επίσης παίκτης της Καβάλας είναι στην 3η θέση του πίνακα με 11 γκολ. Τέλος να τονίσουμε ότι ο επιθετικός του Νέστου Χρυσούπολης Φράνκο Σέα είναι μία θέση πιο κάτω με 10 γκολ.

     

    Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης που πέρασε και από τον Α.Ο.Κ., αφήνοντας σήμερα την τελευταία του πνοή και βυθίζοντας όλο το πανελλήνιο στο πένθος. 

     

    Ο 30χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής είχε συγκινήσει τη χώρα με τη μεγάλη μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με μια σπάνια μορφή καρκίνου και πολλοί είχαν κινητοποιηθεί για να τον βοηθήσουν στον αγώνα του.

    Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και αναρτήσεις εξέδωσαν αρκετές ομάδες, που αγωνίστηκε και γενικότερα, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

     

    Ακολουθεί η ανακοίνωση της Καβάλας:

    Από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Δ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας. 

     

    Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας και μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των ομάδων αλλά και των μέσων ενημέρωσης.

     

    Τα ζευγάρια των αγώνων της Γ’ Φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση, έχουν ως εξής:

    Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

    Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 20:00 στην ταβέρνα «Ο ΣΑΒΒΑΣ» στη Καβάλα (Σφαγεία).

     

    Κατά τη κοπή της πίτας θα τιμηθούν οι προπονητές του Συνδέσμου μας που κατά τη προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα με τις ομάδες τους στις αντρικές κατηγορίες της ΕΠΣΚ.

     

    Αυτοί είναι:

    Κατρακυλάκης Στυλιανός για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με τον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    Ελευθεριάδης Αργύρης για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β1 Κατηγορίας με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    Νικολαΐδης Άγγελος για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β2 Κατηγορίας με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ