Bookmarks

    Archive for 14 January 2024

    Η γυναικεία ομάδα των Πανθήρων Καβάλας συνέχισε το νικηφόρο σερί τους υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας αφού νίκησε με 43-62. μέσα στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, για την 14η αγωνιστική και συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα,

     

    Η ομάδα της Καβάλας ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική σε όλο το παιχνίδι και με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Δεκάλεπτα:14-17, 23-28, 33-48, 43-62

    Αναγέννηση Ν. Ρυσίου (Κυρκούσης): Τζήμου 10, Στεργίου 1, Γράψα Ευτ. 10(2), Σταμπή 6(1), Αντωνίου 2, Κουλακιώτη 3, Ντολοπούλου 1, Γράψα Ευαγ. 2, Κανέλλογλου 4, Αλασχκάρ 4.

    Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε ο Α.Ο.Κ. αφού στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Επανομής με το πολύ άνετο  (4-0).

     

    Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και ο Νέστος κατέκτησαν πολύ σημαντικές νίκες στην έναρξη του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις δύο ομάδες του νομού Καβάλας να είναι πολύ μπροστά στη βαθμολογία.

     

    Ειδικότερα ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε ο Α.Ο.Κ. αφού δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννηση Επανομής με (4-0). Εύκολο απόγευμα είχε και ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος στο γήπεεδο του πολύ άνετα νίκησε τον Αετό Βαρβάρας με (3-0) με γκολ των Σέα και Τοραμανίδη (2) και συνεχίζει να είναι στην δεύτερη θέση.