Bookmarks

    Archive for 11 January 2024

    Από την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) ανακοινώθηκαν (10/1) οι ορισμοί των μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής, πρώτης του β’ γύρου, της α’ φάσης (κανονική σεζόν) του προγράμματος του πρωταθλήματος της “Elite League Ερρίκος Ντυνάν”, με τους οποίους οι ομάδες θα κάνουν “ποδαρικό” στο 2024.

     

    Οι διαιτητές και οι κομισάριοι οι οποίοι ορίστηκαν για να διευθύνουν τους αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 13-14 Ιανουαρίου, είναι οι εξής:

     

    Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024

    Ωρα έναρξης: 16.00

     

    Κλειστό γυμναστήριο: Ήλιδας

    Α.Σ. Αμαλιάδας “Κόροιβος” – Γ.Σ. “Ερμής” Σχηματαρίου

    Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Νάση Στοϊνοβιτς.

     

    Ο Νάση στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό και σε νεαρή ηλικία στη Νίκη Βόλου, την Ζλάτιμπορ καθώς και στις ομάδες της Λάρισας, Τρίγλια, Αλεξανδρούπολη και ΠΑΟΚ U17. Ξεχώρισε από μικρός για τον ταλέντο του και μετρά 4 συμμετοχές με 2 γκολ με την Εθνική Σερβίας(U16) ενώ ο πατέρας του είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ζόραν Στοϊνοβιτς.

    Νάση καλώς όρισες στον Α.Ο.Καβάλα!

    Με τα παιχνίδια της πρεμιέρας άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1) το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η πρεμιέρα για την ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας όπου νίκησε εκτός έδρας με σκορ (0-6) την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης.

     

    Με το αριστερό και με βαριά ήττα άρχισε το πρωτάθλημα για την ΕΠΣ Ξάνθης όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 6-0 από την ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

     

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ