Bookmarks

    Archive for 10 January 2024

    Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί για την 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ενώ να τονίσουμε ότι όλα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή (14/1) στις 15:00.

     

    Ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί με στόχο μία ακόνη νίκη την Αναγέννηση Επανομής ενώ στο γήπεδο του θα παίξει και ο Νέστος Χρυσούπολης που θα φιλοξενήσει τον Αετό Βαρβάρας.

     

    Γ’ Εθνική – 1ος όμιλος

    O διαιτητές18η αγωνιστική

    Ορέστης Ορεστιάδας – Μ.Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΕΒΡΟΥ)
    ΚΤΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ _ ΞΑΝΘΗΣ \ ΕΜΙΝ ΚΕΧΑΓΙΑ-ΟΜΕΡ _ ΞΑΝΘΗΣ \ ΤΟΣΚΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ _ ΞΑΝΘΗΣ \ ΜΑΝΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ _ ΘΡΑΚΗΣ

    Δύο πολύ σημαντικά εξ αναβολής παιχνίδια με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξήχθησαν την Τετάρτη για την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στα οποία νίκησαν οι φιλοξενούμενοι ενώ να σημειώσουμε ότι με πολύ μεγάλο αναμένεται η 14η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (13-14/1).

     

    Χρονικά στο γήπεδο του  Ποτού, η Δόξα Θεολόγου σε μία δυνατή και μοιρασμένη αναμέτρηση υποδέχθηκε τον Αετό Οφρυνίου που πήρε την σπουδαία νίκη με (0-1) ενώ ο ΑΣ Ορφανίου στο γήπεδο του Πλατανοτόπου που φιλοξένησε τον Άρη Πηγών που νίκησε με (1-2), σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς, Θυμίζουμε ότι λόγω πένθους αναβολή είχαμε στο, Μακεδονικός Αγιάσματος- ΑΕΚ Καβάλας.

    Στην Καβάλα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία καθώς έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Νάσης Στοΐνοβιτς.

     

    Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ζόραν Στοΐνοβιτς αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν στη Β’ Σερβίας για λογαριασμό της Ζλάτιμπορ, ενώ τον Γενάρη του 2023 επέστρεψε στην πόλη του για να φορέσει τα «πράσινα» του Πανθρακικού.

    Ο Νάσης Στοΐνοβιτς είχε ξεκινήσει από τις Υποδομές του Πανθρακικού σε πολύ μικρή ηλικία, πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ σε ηλικία μόλις 13 ετών.

    Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία, για λογαριασμό της Νυρεμβέργης ενώ επαναπατρίστηκε, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ, από την οποία παραχωρήθηκε για δύο σεζόν σε Τρίγλια και Αλεξανδρούπολη, ως δανεικός.