Bookmarks

    Archive for 8 January 2024

    Τις πρώτες του δηλώσεις για την ένταξή του στην Καβάλα έκανε ο έμπειρος νεοαποκτηθείς μέσος, Τάσος Λαγός, μιλώντας στα social media του ΑΟΚ. 

     

    Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

    “Ήρθα στην Καβάλα, σε μια ιστορική ομάδα. Ο πρώτος λόγος είναι οτι υπάρχει ένα πλάνο και από την πρώτη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι της ομάδας είπα το ναι κατευθείαν. Δεύτερον, ο στόχος μου φέτος είναι η ομάδα να ανέβει στη Β΄ Εθνική και να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε και τρίτον σας περιμένω όλους στο γήπεδο”.

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό ότι, οι παρακάτω αγώνες για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας που είχαν αναβληθεί είτε για λόγους καιρικών συνθηκών, είτε για λόγους υγείας, ορίστηκαν να διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 στις 15:00. 

     

    Πρόκειται για τους εξής αγώνες:

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ – Α.Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ Αναβολή

    Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ 15 00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ 14 15

     

    Ο Α,Ο,Κ,  που ανεβάζει ρυθμούς στα μεταγραφικά θέματα, πήρε τη νίκη στα «χαρτιά» σε βάρος της Θύελλας Σαρακηνών με 0-3 α.α. που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και κατά συνέπεια οι επιθετικοί του δεν είχαν τη δυνατότητα να σημειώσουν κάποιο γκολ μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Έτσι η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ παρέμεινε αμετάβλητη και η οποία αναλυτικά είναι η εξής:

     

    15 ΓΚΟΛ: Γκέκας (Καβάλα)

     

    13 ΓΚΟΛ: Β. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

     

    12 ΓΚΟΛ: Βάσκος (Πανθρακικός)

     

    10 ΓΚΟΛ: Σαμπανίδης (Άρης Αβάτου)

    Πετυχημένη συμμετοχή του 10ου Διεθνούς Προπονητικού Taekwondo Top Snow Camp στην Κοζάνη.

     

    Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση, το 10ο Διεθνές Προπονητικό Καμπ Taekwondo Top Snow Camp, που διεξήχθη από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 στην Κοζάνη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών μεταξύ των οποίων ήταν και οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

    Συνολικά, 750 αθλητές από 23 κράτη συγκεντρώθηκαν για πέντε ημέρες γεμάτες ένταση, μάθηση και ανταλλαγή εμπειριών. Για αυτό το λόγο το καθιστά το νούμερο ένα στην Ευρώπη. Ο Α.Σ. Τάεκβοντο Καβάλας μας εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον κ. Χρήστο Αλμασίδη και τον κ. Παντελή Εφρεμίδη για τη γενναιόδωρη πρόσκληση.