Bookmarks

    Archive for 7 January 2024

    Με ήττα στον ΓΑΣ Βασιλικών άνοιξε η αυλαία του 2024 για την Αγία Βαρβάρα η οποία το πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε με 64-58 στο πλαίσιο της 10ης στροφής για τη National League.

     

    Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μεχρι το τελευταίο λεπτό όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο καθοριστικά σουτ και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους. Πλέον για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η ομάδα μας φιλοξενεί την επόμενη Κυριακή την ομάδα των Μουδανιών στα Ποταμουδια.

     

    Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Κοντοστάθης-Γεωργουσόπουλος

     

    Δεκάλεπτα: 18-15, 37-27, 49-49, 64-58

     

    Συνολικά οκτώ (8) αποχωρήσεις είχαμε έως τώρα από το ρόστερ του Α.Ο.Κ. και ήδη κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα.

     

    Με το δεξί μπήκαν οι Πάνθηρες Καβάλας αφού μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησαν άνετα τον Απόλλων Πτολεμαΐδας με 65-40, στο  πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, για την Α2 των γυναικών.

     

     

    Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Λυκάκη 18(2), Τσάντα 2, Παναγιωτίδου 5(1), Γαϊτάνη 14, Τριανταφύλλου 13, Μαμαλίγκατζη 2, Απούλτση 2, Δασκαλοπούλου 1, Μοσχίδου 1, Τουρετζόγλου 4, Βαμβακίδου, Παπαδοπούλου 3(1).

    Απόλλων Πτολεμαϊδας (Παπαδημητρίου): Βλαδίκα 3, Πισιάνη 4, Γκανάτσιου, Παπαδημητρίου, Πάνου, Μεντεσίδου 18, Γεωργοπούλου 3(1), Μάντσου 6, Σωματάκη 6.

     

    Διαιτητές: Σμπρίνης-Σιούλας

    Δεκάλεπτα: 14-3, 24-13, 48-23, 65-40

     

    Α2 Γυναικών – 2ος Όμιλος

    Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες σε όλο το νομό Καβάλας κανονικά έγινε η 13η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας στη διάρκεια της οποίας δεν είχαμε κάποιες εκπλήξεις με αποτέλεσμα η κορυφή της βαθμολογίας να παραμείνει αμετάβλητη.

     

    Και αυτό γιατί με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, Βύρωνας Καβάλας, Άρης Πηγών, Μακεδονικός Αγιάσματος και Ορφέας Ελευθερούπολης. Τέλος να τονίσουμε ότι η Δόξα Θεολόγου νίκησε στα «χαρτιά» τον Ατρόμητο Ακροβουνίου με 3-0 α.α. που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

     

    Α’ κατηγορία-Ε.Π.Σ.Κ.

    Τα αποτελέσματα-13η αγωνιστική

    Θεαγένης Θάσου-Μακεδονικός Αγιάσματος 0-2

    Ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο.Κ. να συνεχίζει ακάθεκτος στον μαραθώνιο προς τον τίτλο αφού πλέον είναι στο συν 7 αφού ο Νέστος Χρυσούπολης έμεινε στο (0-0).

     

    Πιο συγκεκομμένα ο Νέστος Χρυσούπολης που συνεχίζει να είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε μία πολύ σημαντική και δυνατή αναμέτρηση μέσα στην Αναγέννηση Επανομής αναδείχθηκε ισόπαλος με (0-0).

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Α,Ο,Κ,  που ανεβάζει ρυθμούς στα μεταγραφικά, πήρε τη νίκη στα «χαρτιά» σε βάρος της Θύελλας Σαρακηνών με 0-3 α.α. που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.