Bookmarks

    Το μεγάλο ντέρμπι που έγινε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την γ’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στην παράταση όπου κρίθηκε, ο Α.Ο.Κ. που ήταν καλύτερος αλλά και άτυχος νίκησε το Νέστο Χρυσούπολης στα πέναλτι με (4-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

     

    Λόγω του ότι το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ, να σημειώσουμε ότι αυτό ξεχώρισε για το πάθος και τη δύναμη, δεν είχε όμως σημαντικές ευκαιρίες και από τους δύο αντιπάλους αλλά ήταν ανοιχτό, πολύ δραματικό σύμφωνα με την εξέλιξη του και γενικότερα προσέφερε πολλές συγκινήσεις, αφού και το γόητρο ήρθε να παίξει το δικό του σημαντικό ρόλο, στο ματς που οδηγήθηκε στην παράταση μετά το (0-0) στην κανονική διάρκεια και μετά στα πέναλτι. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ο φίλαθλος κόσμος ήταν ελάχιστος στις κερκίδες.

    Στο 89’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μυφτάρι αποβλήθηκε ενώ στο 90’+1 με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Μέτσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νέστου και στο 103’ από τα δεξιά, στο σουτ συρτό Αλτιντζή η μπάλα στη αριστερή ρίζα του δοκαριού. Στο 116’ ο Α.Ο.Κ. ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι στη ανατροπή του Παπαδόπουλου από το Νομικό.

    Κύπελλο Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Γ’ φάση-Τα αποτελέσματα

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στα παιχνίδια για την γ’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι τα εξής:

    Α.Ο.Κ.-Νέστος Χρυσούπολης κ.δ. 0-0, παρ. 0-0, 4-3 πέναλτι

    Άρης Πρίνου-Αναγέννηση Λιμεναρίων 0-2

    ΑΣ Παγγαίο-Ορφέας Ελευθερούπολης  2-6

    Ασπίδα Πολυστύλου-Βύρωνας Καβ. 0-3

    Τετάρτη (7/2 – 14:30)

    Ηρακλής Καβάλας-Άρης Πηγών

    Μακεδονικός Αγιάσματος άνευ αγώνα

    Comments are closed.