Bookmarks

    Το πολύ σπουδαίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Elite League έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) στο κατάμεστο κλειστό της Γεωργιανής μεταξύ του ΓΣ Ελευθερούπολης και του Πανιωνίου και μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου πήρε την πολυπόθητη νίκη με 84-72 και βρίσκεται πλέον στην κορυφή.

     

    Ο αγώνας που είχε πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν αμφίρροπο κυρίως στις δύο πρώτες περιόδους, με πολύ γρήγορο ρυθμό, προσέφερε πολλές συγκινήσεις, είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και μεγάλο πάθος για τη νίκη και  από τους δύο αντιπάλους και γενικότερα να τονίσουμε ότι  κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι την ολοκλήρωση του. Σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της περιόδου, το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ήταν σχεδόν συνέχεια μπροστά στο σκορ, έπαιξε με πάθος και δύναμη, είχε περισσότερες επιλογές από τον Πανιώνιο, σε άμυνα και επίθεση και με τα εντυπωσιακά ξεσπάσματα που είχε, στο τέλος πολύ δίκαια πανηγύρισε μία υπερπολύτιμη νίκη με μία διαφορά 12 πόντων η οποία απεικονίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα.

    Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Λόρτος-Μπακάλης (Μπρίγκος)

     

    Δεκάλεπτα: 18-27, 47-40, 66-58, 84-72

     

    ΓΣ Ελευθερούπολης (Παπαδόπουλος): Άλεν 7 (1), Γκάθραϊτ 25, Καμπουρίδης 6 (1), Ιατρίδης 4, Λογοθέτης 6, Μαστόρος 18 (3), Κουρτίδης 17, Τσέλλος, Καλογερίας 1.

     

    Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 18 (2), Σκάνδαλος 3 (1), Μιλεντίγεβιτς 3 (1), Παπαδιονυσίου 7 (1), Χάλαρης 4, Κακλαμανάκης 8, Βουγιούκας 10, Βεργίνης 5 (1), Ντέιβις 10 (2), Γκίκας 4.

    Τα αποτελέσματα

    της 16ης αγωνιστικής

    Κόροιβος – Ερμής Σχηματαρίου 87-69

    Μίλωνας – Πανερυθραϊκός 14/1 στις 15:00

    Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου – Μεγαρίδα

    Αίαντας Ευόσμου – Παπάγος

    Ηρακλής – Μύκονος

    Έσπερος Λαμίας – Δόξα Λευκάδας

    Ελευθερούπολη – Πανιώνιος 84-72

    Ψυχικό – Αμύντας

     

    Το πρόγραμμα της

    17ης αγωνιστικής (20/1)

    Ερμής Σχηματαρίου – Μίλωνας

    Πανερυθραϊκός – Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

    Μεγαρίδα – Αίαντας Ευόσμου

    Παπάγος – Ηρακλής

    Μύκονος – Έσπερος Λαμίας

    Δόξα Λευκάδας – Ελευθερούπολη

    Πανιώνιος – Ψυχικό

    Αμύντας – Κόροιβος Αμαλιάδας (21/1 στις 15:00)

     

     

    Comments are closed.