Bookmarks

    Δεν έγινε τελικά δεκτή η έφεση που άσκησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης, στο αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας,  σχετικά με την αφαίρεση 6 βαθμών που του επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η οποία απορρίφθηκε.

     

    Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το χρηματικό πρόστιμο ωστόσο του Ορφέα, μειώθηκε από 800 σε 165 ευρώ. Με βάση λοιπόν την απόρριψη της έφεσης ομάδα της Ελευθερούπολης μένει οριστικά πολύ πίσω στην κούρσα της ανόδου στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ.

     

    Ανακοίνωση του Δ. Σ του Ορφέα

    «Η απόρριψη της έφεσης μας για την αφαίρεση των 6 βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

    Θεωρούμε ότι είναι άδικη, εξοντωτική για την ομάδα μας και ότι υπάρχει δόλος.

    Για πρώτη φορά μειώνεται το πρόστιμο αλλά όχι η αφαίρεση βαθμών.

    Είναι πρωτόγνωρα αυτά που συμβαίνουν για κάτι που δεν υπήρχε η παραμικρή σκοπιμότητα από την ομάδα μας. Τι ώφελος είχαμε να θεωρήσουμε γρήγορα ένα δελτίο υγείας, όταν υπήρχε χρόνος για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας;

    Σαν Δ. Σ του Ορφέα, σεβόμενοι την ιστορία μας, θα εξαντλήσουμε όλες τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουμε για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αλλά και για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

    Σεβόμενοι τα 100 χρόνια του συλλόγου μας που συμπληρώνονται το 2025, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων που αγαπούν διαχρονικά τον Ορφέα»

    .

    Μετά τιμής το Δ.Σ του συλλόγου.

     

    Ορισμός εξ αναβολής

    της Β’ κατηγορίας 

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, οι αγώνες του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας που είχαν αναβληθεί, ορίστηκαν να διεξαχθούν ως εξής:

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, Σάββατο 27/1/2024, ώρα 15:00  (8η Αγωνιστική)

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, Κυριακή 28/1/2024, ώρα 11:00 (11η Αγωνιστική)

    Comments are closed.