Bookmarks

    Ίδιο δρομολόγιο, στην ίδια ομάδα και στο ίδιο πρωτάθλημα θα ακολουθήσουν οι Στέλιος Λάσπατζης και Ντένις Μενίκου που αγωνίζονταν στο Νέστο Χρυσούπολης.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από το Νέστο Χρυσούπολης και ανακοινώθηκε πλέον από την ομάδαα του Μακεδονικού Αγιάσματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιριστή ΣτέλιοΛάσπατζη, που θα συνεχίσουν μαζί στην ίδια ομάδα η οποία όπως είναι γνωστό πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα του Μακεδονικού Αγιάσματος, αναφέρει τα εξής:

    “Με την απόκτηση του Dennis Menikou ο Μακεδονικός Αγιάσματος αποκτά ένα ποδοσφαιριστή με αξιοζήλευτες τεχνικές αρετές, πάντα υπολογίσιμο σε στημένες φάσεις, ικανό στο ένας με έναν. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, προσφέρει το απρόβλεπτο. Το παλμαρέ του πλούσιο από συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να ευχαριστήσουμε τον Νέστο Χρυσούπολης για την παραχώρηση και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο για την συνέχεια”.

     

    Ακολουθεί η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Ντένις Μενίκου για το Νέστο που έγινε στα social media:

    «Μετά από 4,5 χρόνια στον Νέστο Χρυσούπολης ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τη διοίκηση, ευχαριστώ τον κόσμο της Χρυσούπολης, το διοικητικό σχήμα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο! Ένα μεγάλω “ευχαριστώ” και στους συμπαίκτες, στους οποίους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους».

    Comments are closed.