Bookmarks

    Με σωστή τακτική και κυρίως πολύ αποφασιστικός και με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ο Α.Ο.Κ. υποδέχθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Άρη Πετεινού που δεν απείλησε καθόλου και πολύ φυσιολογικά νίκησε με (1-0) και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Όλα εξελίχθηκαν εντελώς φυσιολογικά για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά η οποία σε ρυθμό ρελαντί, έκανε τα αυτονόητα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Δηλαδή έπαιξε καλό, και ποιοτικό ποδόσφαιρο, είχε καλό ρυθμό με επιθετικούς προσανατολισμούς άσκησε μεγάλη πίεση στην άμυνα του Άρη Πετεινού και με ένα επιπλέον «όπλο» σε σχέση» με τους φιλοξενούμενους, την διαφορά δυναμικότητας σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, πρόσθεσε ένα ακόμη «τρίποντο» στο ενεργητικό του. Πλέον ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Τιμόθεος Καβακάς άρχισε να σχεδιάζει τα πλάνα του, για το εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Μόλις στο 3’ ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε όταν από την πάσα του Σαμπανίδη, ο Καρακώστας με ευθύβολο σουτ έγραψε το (1-0) με τους «Αργοναύτες» στο 79’ να χάνουν πέναλτι με τον Γκέκα και να φτάνουν έτσι στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στον αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Άρη Πετεινού ήταν ο Βασίλειος Χορόσογλου με την Ε.Π.Σ. Δράμας και βοηθοί του, οι Παύλος Μποϊτσιος και Σταύρος Παυλίδης από την ίδια ένωση. Ακολουθούν οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

     

    ΑΟΚ: Αστράς, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Δερμιτζάκης, Σμίλτος, Μέτσε, Αλτιντζής (21’ Θ. Ιωαννίδης, 60’ Γκέκας), Τζελίδης, Καρακώστας, Παπαδόπουλος, Σαμπανίδης (46’ Λαγός

     

    Άρης Πετεινού: Κοτσάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Τσαγάλας, Τυριάκης, Αλή (60’ Τσάκαλος), Αμανατίδης, Γιαννακός, Τσέκος (81’ Μπουρλόγλου)

     

     

    Comments are closed.