Bookmarks

    Παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών επωνύμων από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της πολικής και σε κλίμα συγκίνησης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, που συνοδεύτηκε από βραβεύσεις, έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Καβάλα στη διάρκεια της εκδήλωσης τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδιναν και έπαιρναν.

     

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Oscar και εκεί βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κ. τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, η διοικούσα επιτροπή του, παράγοντες του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς και της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής το τόπου μας.

    Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον Α.Ο.Κ. πέντε (5) παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς και ένας που είναι εν ενεργεία, με την συγκίνηση να έχει την τιμητική της.

    Συγκεκριμένα τιμήθηκαν, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Καβάλας Γιώργος Μανάφης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Σφακιανάκης, Γιώργος Καϊτατζής και  Θόδωρος Τζιόλας. Επίσης βραβεύτηκε και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Τέλος να τονίσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας βράβευσε και τον περσινό πολυτιμότερο παίκτη της, (ΜVP) Χρήστο Καρακώστα, ο οποίος αγωνίζεται και φέτος στον Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.