Bookmarks

    Η Καβάλα οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης, μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

     

    Ο έμπειρος στόπερ του ΑΟΚ, Γιώργος Σμίλτος, ο οποίος μετράει φέτος 15 συμμετοχές, μίλησε στον Παύλο Κερασιώτη κα στο metrosport για την εξαιρετική πορεία των «αργοναυτών» στην Γ’ Εθνική: «Βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας μόνο το παιχνίδι με το Αγγελοχώρι, που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι στην κορυφή, που ήταν και ο ξεκάθαρος στόχος μας. Αυτό είχαμε θέσει εξ αρχής. Κάναμε ένα πρώτο γύρο πολύ καλό, με καλή συγκομιδή βαθμών, έχοντας μια σταθερή απόδοση. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και τη νέα σεζόν, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή. Θεωρώ ότι η καλή πορεία οφείλεται στην καθημερινή προπόνηση και τη δουλειά με τους προπονητές», είπε αρχικά.

     

    «Όρεξη για να πετύχουμε στον ΑΟΚ»

    Ακόμη, ο Σμίλτος, επισήμανε: «Επιπλέον, το κίνητρο που έχουμε όλοι μας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα με την Καβάλα. Σίγουρα, έχει παίξει ρόλο το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μεταξύ μας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, είμαστε μια οικογένεια. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, ήμασταν όλοι μαζί, για τον στόχο που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει αρκετή όρεξη για να πετύχουμε, δουλεύοντας επαγγελματικά. Αυτό ήταν φανερό και από τις πρώτες στιγμές στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής έχει όσα χρειάζεται για να πετύχει και βελτιώνεται καθημερινά. Στο ποδόσφαιρο το κλίμα φτιάχνεται από τα αποτελέσματα». Τέλος, ο 31χρονος αμυντικός, για την στιγμή που κρατάει από το 2023 που φεύγει, τόνισε: «Τελειώνει μια χρονιά και είμαι υγιής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω και απολαμβάνω. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές, τόσο δύσκολες όσο και ευχάριστες από τη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά με υγεία και αγάπη».

    Comments are closed.