Bookmarks

    Μετά την ήττα σοκ στον ΜΑ Αγίας Μαρίνας, ο Α.Ο.Κ. μία  εβδομάδα μετά, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα πολύ άνετα αφού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της ουραγού Βέροιας με (6-1) που άφησε όμως πολύ καλές εντυπώσεις.

     

    Το «πάθημα έπρεπε να γίνει μάθημα» για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι μπροστά σε λίγο κόσμο, δεν έπαιξαν με την ανάλογη σοβαρότητα στο α’ ημίχρονο δεν είχαν σωστή τακτική και καλή κυκλοφορία των κινήσεων τους και της μπάλας, και έπεσαν επάνω σε μία κακή διαιτησία αλλά και σε μία πολύ καλή Βέροια. Ήταν ένα απόγευμα με κάποια δόση αγωνίας για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά που βρέθηκε πίσω στο σκορ η οποία όμως στην επανάληψη έκανε πολύ καλά αυτό που ξέρει, απείλησε την αντίπαλη  εστία, έχασε ευκαιρίες και τελικά τα χαμόγελα επέστρεψαν διάπλατα στην ομάδα της Καβάλας που συνεχίζει να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

    Το χρονικό της συνάντησης

    Στο 6′ και 9′ είχαμε διπλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. πρώτα με το κοντινό σουτ από τον Σαλπιγγίδη που μπλόκάρε ο τερματοφύλακας και το δεύτερο από τον ίδιο να στέλνει την μπάλα παράλληλα από την αντίπαλη εστία. Στο 22′ ο Γρατσιάνος έδωσε στον Μεληκιώτη ο οποίος με γυριστό σουτ έγραψε το (0-1). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Α.Ο.Κ. κέδισε πέναλτι στην ανατροπή του Γκέκα με τον Τζελίδη να το εκτελεί εύστοχα για το (1-1). Στο 42’ Τζημογιάννης ανατρέπει τον Γκέκα μέσα στην περιοχή δίνει συνέχεια ο διαιτητής.

    Στο 49’ με δεύτερη αποβάλλεται ο Τζόρνταν. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Σαλπιγγίδης βρίσκει τον Τζελίδη ο όποιος με κοντινό πλασέ το (2-1). Στο 51′ είχαμε το τραγικό λάθος απομάκρυνσης από τον τερματοφύλακα Τσανασίδη, η μπάλα κόντραρε στον Γκέκα που κυνήγησε τη φάση καταλήγοντας στα δίχτυα για να γίνει το (3-1). Στο 52’ από την πάσα Παπαδόπουλου στον Γκέκα, δυνατό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή στον ουρανό των δικτύων και (4-1) για τον Α.Ο.Κ.. Στο 58’ ο Γκέκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το (5-1) και στο 73’ ο Παπαδόπουλος με πλασέ έγραψε ο (6-1).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Μπροστά στο διαιτητή Αναστάσιο Φιλιππίδη (Ε.Π.Σ. Έβρου) και τους βοηθούς του, Ευάγγελο Κατσαντούρα (Ε.Π.Σ. Έβρου)-Μαρία Σιώνη (Ε.Π.Σ. Θράκης) οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος (75’ Παπαδόπουλος), Περδίκης (69’ Δερμιτζάκης Π.), Σμίλτος, Γκέντζογλου, Σαλπιγγίδης (75’ Γιαγτζίδης), Τζελίδης, Γκέκας (69’ Δερμιτζάκης Α.), Παπαδόπουλος Β., Αλτιντζής (33’ Ιωαννίδης).

     

    Βέροια: Τζανασίδης, Παναγιωτίδης, Βασιλακάκης, Τζημογιάννης, Ντιμπόγκουε (61’ Γαλανόπουλος), Βασιλειάδης, Μηλικιώτης (56’ Καρασαρίδης), Μιχαηλίδης (56’ Κετόγλου), Γρατσιάνος, Ζε Εσσόνο, Χατζηπάντος (61’ Γιαγτζίδης).

    Comments are closed.