Bookmarks

    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο Α.Ο.Κ. αποχαιρέτισε τον αρχηγό της Σάββα Γκέντσογλου, τον έμπειρο γηγενή μέσο που ήρθε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο από το Μακεδονικό και βοήθησε σημαντικά στην πορεία πρωταθλητισμού το πρώτο “μισό” της σεζόν.

     

    Ο Σάββας Γκέντσογλου ετοιμάζεται για την είσοδο στο τηλεριάλιτι του “ΣΚΑΪ” στον Άγιο Δομίνικο, το “Survivor”, με τον Α.Ο.Κ. να ετοιμάζεται για προσθήκες πρώτης γραμμής στο “παζάρι”.

    Υπενθυμίζεται ότι από τους “γαλάζιους” έχουν αποχωρήσει ήδη οι Χατζής, Φερεντίνος και Μπιμπισίδης.

     

    -«Αποχαιρετιστήριο γεύμα παρέθεσε σήμερα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ενόψει των Χριστουγέννων. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και όλοι ευχήθηκαν και εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ανάλογο με το σημερινό όπου η χρονιά τελειώνει για την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο και την 1η θέση.

    Επίσης, σήμερα αποχαιρετήσαμε τον Σάββα Γκέντσογλου, έναν φίλο, έναν ποδοσφαιριστή που είχε ηγετικό και καθοδηγητικό ρόλο στον ΑΟΚ, προσέφερε πολλά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι κι αν κάνει από δω και πέρα. Κάθε επιτυχία».

     

    Comments are closed.