Bookmarks

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της (07/12/2023) και αφού έλαβε υπ’ όψιν τις γραπτές απολογίες των εγκαλουμένων, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

     

    -Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο, αξιωματούχο και πρόεδρο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, κο. Κωνσταντίνο Βερζαμάνη ποινή αποκλεισμού τριών (3) μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και χρηματικό πρόστιμο τριακοσιών (300) ευρώ.

    -Επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο, αξιωματούχο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, κο. Δημήτριο Βερζαμάνη ποινή αποκλεισμού δέκα (10) μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800) ευρώ.

    -Επιβάλλει στο τρίτο εγκαλούμενο, σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ημέρα, καθώς και συνολική χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ, για τις πράξεις των προσώπων για τα οποία ευθύνεται και απειλεί σε βάρος του χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ, αν δεν τηρηθούν οι απαγορεύσεις που επιβάλλει στους αξιωματούχους του σωματείου.

     

    Comments are closed.