Bookmarks

    Archive for 20 November 2023

    Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας σάρωσε στην κυριολεξία τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο “Σταμάτης Κάσσης” το οποίο με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι 7 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου κατέκτησαν 7 μετάλλια και ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας καταταγεί ένατος ανάμεσα σε 116 Συλλόγους στη γενική κατάταξη.

    Με 3 χρυσά, 2 αργυρά, και 2 χάλκινα μετάλλια, επέστρεψε ο Σύλλογος από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023. Ξεχώρισε ανάμεσα σε 116 συλλόγους και 900 αθλητές από όλη τη χώρα. Ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Παλτόγλου Χάρης, δηλώνει χαρούμενος και ικανοποιημένος για το σκληρό έργο των αθλητών, που οδήγησε στα εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και ιδιαίτερα στους νικητές των μεταλλίων.

    Η γενική κατάταξη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ έμεινε αμετάβλητη μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον επιθετικό του Α.Ο.Κ., Κοσμά Γκέκα να είναι «μόνιμος κάτοικος» του ρετιρέ με συνολικά 10 γκολ.

     

    Στη δεύτερη θέση του πίνακα φιγουράρει το όνομα του επίσης επιθετικού των «Αργοναυτών» Βασίλη Παπαδόπουλου ενώ ο ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης, Αργεντίνος Φράνκο Σέα βρίσκεται με 6 τέρματα στην 4η θέση του πίνακα.

     

    Αναλυτικά μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η κατάσταση στον πίνακα των σκόρερ έχει διαμορφωθεί ως εξής: