Bookmarks

    Archive for 19 November 2023

    Σπουδαία και κομβική νίκη με πολλά οφέλη σημείωσαν οι Πάνθηρες Καβάλας μέσα στο Πανόραμα με 44-59 για την 6η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ των γυναικών.

     

    Πιο συγκεκομμένα με ένα σπουδαίο “διπλό” στις αποσκευές της, επιστρέφει η ομάδα της Καβάλας, από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού και ποιοτικού Πανοράματος με σκορ 44-59.

     

    Διαιτητές: Πλιάκος-Γεωργουσόπουλος

    Δεκάλεπτα: 9-15, 24-27, 34-45, 44-59

     

    ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου-Ριτζαλέου): Τσαλή 4, Παπαϊωάννου 17(2), Μπαξεβάνου, Ζουμπούλη 2, Αργυρού 2, Δαδάλη, Αυτζή 4, Βατσιτσίδου 7, Γιαντσακλίδου 6, Βασλαματζή, Παπαδοπούλου, Αποστολίδου , Νάκη 2.

     

    «Χάρμα οφθαλμών» ήταν ο καταιγιστικός Α.Ο.Κ. κόντρα στη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ (3-1) για την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Η 10η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τιμόθεου  Καβακά ήρθε πολύ φυσιολογικά και πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, συνέπεια της ανωτερότητας και της μεγάλης πίεσαν που άσκησαν οι «Αργοναύτες» σε όλο το 90λεπτο. Οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος και  δύναμη και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους. Να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, έπαιξαν για τους βαθμούς της νίκης που ήθελαν για διαφορετικούς λόγους και γενικότερα παρουσίασαν καλό  θέαμα.

    Τρεις μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, ο προπονητής της Δόξας Δράμας Ιεροκλής Στολτίδης δήλωνε: «Θα πάμε στην Καβάλα να κερδίσουμε». Όμως την ημέρα του ματς, οι «Αργοναύτες» είχαν διαφορετική άποψη και έφτασαν πολύ άνετα στη νίκη με (3-1), για την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Από την άλλη πλευρά, επίδειξη δύναμης είχαμε από το Νέστο Χρυσούπολης, που πρόσφερε γκολ και θέαμα στη Βέροια, στην ευρεία νίκη με σκορ (0-5) επί του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Για το Νέστο, που “καθάρισε” το διπλό από το πρώτο μέρος με το σκορ στο 0-3, σκόραραν οι Ορφανίδης (12΄), Κοτταρίδης (21΄, 51΄), Οκάν (45΄) και Σέα (69΄).

    Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα έγιναν το Σαββατοκύριακο (18-19/11) όλες οι αναμετρήσεων των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας παρά τον άστατο καιρό και κατά συνέπεια οι ομάδες δεν μετακινήθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Καβάλας.